KAKO SKINUTI SALO

Kako skinuti salo sa stomaka,sa bokova,oko kukova,sa butina,sa ruku….
Skinuti salo sa stomaka ,butina, kukova, butina,grudi ili ruku može biti veliki izazov.
Tip sala na ovim delovima tela je potkožno salo.Taj tip masnih naslaga nalazi se odmah ispod kože kako skinuti saloi nije opasno po život kao salo koje se nalazi oko unutrašnjih organa.Da biste smanjili ove naslage sala, potrebno je da pristupite promenama koje podrazumevaju bolje navike u ishrani i vežbe.Vaš cilj treba da bude da izgubite težinu na celom telu i pritom na svakoj od vaših problematičnih oblasti.Skinuti salo na samo jednom delu tela je prosto nemoguće osim u slučaju da se jedino salo koje imate nalazi na primer samo na stomaku ali i tada treba primeniti isti pristup problemu.

Korak 1

Forsirajte vaše telo da sagori uskaldištene potkožne masti za energiju smanjenjem unosa kalorija.Ako smanjite unos od 500 do 1.000 kalorija dnevno, možete izgubiti od 1 do 2 kilograma nedeljno.Veći unos kalorija od dnevnih potreba je osnovni uzrok za pojavu sala makar on bio i minimalan.Ako vaše naslage sala nisu velike cilj možete postići i smanjenjem unosa kalorija za 500 dnevno.
Jedan od odličnih i vrlo jednostavnih načina je zamenom dva obroka dnevno Herbalife šejkom Formula 1 koji sadrži samo 220 kalorija po obroku a obezbedjuje potpunu sitost i sve potrebne minerale i vitamine.
Saznaj više o Herbalife šejku Formula 1

Korak 2

Više koristite namirnice koje imaju nisku energetsku vrednost.Voće, povrće, žitarice i zeleniš su odlični primeri. Ove namirnice zauzimaju puno prostora u želudcu, ali su sa malo kalorija. Izbegavajte namirnice koje imaju visoku energetsku vrednost kao što su slatkiši,slane grickalice, krofne, kolači,torte, beli hleb, hamburgeri,pice i sl.

Korak 3

počnite neku vrstu kardio vežbi koje uključuje i ruke i noge a ubrzavaju vaš puls na duže vreme. Plivanje,trčanje, veslanje,vožnja bicikla,brzo hodanje,aerobik su dobri primeri.Cilj neka vam bude 45 do 60 minuta kardio bilo kog vežbanja tri do četiri dana nedeljno.

Korak 4

Radite svakodnevno vežbe kao što su čučnjevi,sklekovi i trbušnjaci.U početku nije lako ali kondicija se brzo stiče.

Za svakog kome izgleda je na ovaj način  nemoguće sknuti salo tu je jednostavan Herbalife program za skidanje sala.
Herbalife skidanje sala.

------
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *