Stavila je lišće jedne biljke na tuš i rešila problem koji ju je mučio svake noći

Šta ako je tajna dobrog noćnog sna, zdravog tela i uma toliko jednostavana da vam sve vreme visi ispred nosa?

Kada je reč o sredstvima za spavanje i pojačivačima imuniteta, mnogi troše na hiljade dinara za opuštajuće sprejeve, vitamine i prahove. Ali, šta ako je tajna dobrog noćnog sna, zdravog tela i uma toliko jednostavana da vam sve vreme bukvalno visi ispred nosa.

lisce

“Tuševi Eukaliptusa” je naziv za metodu terapije gde se ova biljka kači na glavu tuša. Ne samo da tako ukrašen tuš izgleda lepo, već vam donosi i puno  zdravstvenih koristi. Sama ideja je jako jednostavna, kupite sveže listove eukaliptusa, vežite ih jedan za drugi i okačite iza glave tuša, tamo gde ide voda.

Zatim jednostavno uključite tuš i uživajte u svim zdravstvenim prednostima koja vam daruje ova biljka. Para i toplota tuša pomažu zelenilu da oslobađa esencijalna ulja. To pomaže u borbi protiv anksioznosti i stresa, podstiče imuni sistem i sprema vas za dobar noćni san ili sveže buđenje ujutru.

Tuš eukaliptusa će vam pomoći da se u sopstvenoj kući pružite osećate kao u spa centru.

“Tuševi Eukaliptusa” su postali hit na internetu, stotine ljudi deli fotografije svojih glava za tuširanje sa zelenilom koje ulepšava i samo kupatilo. Neki kažu kako se eukaliptus može zameniti lavandom ili drugom sličnom biljkom.

Kod nas se eukaliptus može naći u cvećarama ili možete kupiti sadnicu pa zasaditi svoje drvo. Sadnica košta oko 500 dinara, može porasti do dva metra, a postoje i kućne vrste koje su manje.

------
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *