ŽENE POLUDELE ZA DIJETOM DŽEJMI OLIVERA: kako je slavni kuvar smršao 10 kg, a jeo je obilne obroke

Ugledajte se na režim ishrane koji propagira čuveni kuvar – evo kako je Džejmi Oliver uspeo da smrša 10 kilograma!

Popularni Džejmi Oliver proslavio se po televizijskoj emisiji u kojoj se trudi da promeni loše navike u ishrani celog sveta. On je autor nekih od najprodavanijih kuvara i na ličnom primeru pokazao je kako da brzo izgubite više od 10 kilograma.

jo diet

 

Možda zvuči čudno, ali njemu je pošlo za rukom da se oslobodi viška kilograma hraneći se obilnije od uobičajenog. Uspeo je da priprema obroke na bazi ugljenih hidrata, a nije se gojio. Džejmijeva tajna je to što je povećao unos povrća i smanjio unos mesa, počeo je više da se kreće, kvalitetnije spava i izbegavao je konzumiranje alkohola.

Najbolji način za efikasno mršavljenje jeste da koristite što više namirnica bogatih nutrijentima, odnosno da jedete hranu koja vas dugo drži sitim i smanjuje apetit. Najbolji primer takve hrane su alge, mogu se kupiti u bolje snadbevenim zdravim hranama, a neophodne su u ishrani jer sadrže visok procenat joda.

Dijeta 8 sati: Iskustva kažu da možete izgubiti 4 kg za 7 dana

Limun i topla voda ujutro za mršavljenje i zdravlje – recept

Čaj od kukuruzne svile

Kako umesiti hleb od heljdinog brašna – recept sa i bez kvasca

 

 

Takođe, kuvar ističe da je uz svako menjaje ishrane neophodna fizička aktivnost ako želite da se brzo rešite masnih naslaga.

------
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *