Prljave tajne Saše Popovića jednom za sva vremena otkrila pjevačica Elma Sinanović: Misle da je dobar čovjek, a samo laže

Mediji su uspjeli da dođu u posjed ugovora Elme Sinanović sa Grandom, čiji je direktor Saša Popović, te su tako otkrivene sumnjive radnje muzičke produkcije, zbog čega je ona odlučila da sve otkrije. Pjevačica je 2000. godine potpisala ugovor sa Grandom.

U ugovoru piše da će joj na ruke biti isplaćene pare od prodatog albuma koji je objavila pod nazivom “Ruka pravde”, te je dogovoreno da će Elma od prodaje CD-ova i video kaseta dobiti šest posto, ali ona taj novac nikad nije dobila.

Nikad joj Saša Popović nije isplatio novac, jer navodno ništa nije prodao. Oni su napravili dogovor da ona povuće tužbu, a on će u zamjenu toga njoj snimiti novi album. Saša je obećao i da bi platio sve troškove koji bi nastali zbog njenog novog albuma.

Elma je odlučila da povuće tužbu, ali od albuma ništa nije bilo, jer ju je Saša opet slagao. Od tada je pjevačica izbrisana sa muzičke scene narednih deset godina.

Saša Popović je se od ovih optužbi u jednom jutarnjem programu branio.

Nedavno je se Elma vratila na muzičku scenu i snimila novi album nakon duge pauze, a objavila je u Gold Music Productionu. Mnogi pjevači budu zaboravljeni kad uzmu pauzu i onda se vrate na scenu ponovo, a Elma je uspjela sa novim albumo koji je postao veliki hit, kao što su i dosadašnje njene pjesem.

------
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *