Kako da smršam

Kako da smršam saveti.
Broj osoba koje imaju problem gojaznosti neprestano raste, a to je najčešće uzrokovano zbog loših navika u ishrani, nedostka fizičke aktivnosti i sedelačkog načina života.Možete lako da kažete “želim da smršam !” ali morate imati na umu da se smršati ne može preko noći i morate da uložite napore da bi postigli svoje ciljeve.

Kako mogu da smršam ?

Smršati možete tako što ćete planirati svoju ishranu, redovno raditi vežbe,okrenuti se zdravom načinu života i uzimati neke prirodne dopune ishrani. Da bi stvari bile jasnije, ovde su neke važne informacije da vam pomognu da smršate:

Zdrava ishranakako da smrsam

Dijeta igra ključnu ulogu kada je u pitanju gubitak telesne težine i efikasno skidanje kilograma, morate izbegavati namirnice koje sadrže aditive, veštačke sastojke i hemikalije i odlučiti se za prirodnu hranu umesto konzervirane i industrijski preradjene.

Koliko god je moguće, pokušajte da smanjite potrošnju jednostavnih ugljenih hidrata i fokusirajte se na namirnice koje sadrže visoke količine proteina. Umesto konzumiranja tri velika obroka u toku dana, podelite ih u 5 do 6 manjih obroka i konzumirajte hranu na svaka 2,5 do 3 sata.Ovo će ubrzati vaš metabolizam i promet materija u organizmu.

Redovne vežbe

Još jedan važan faktor kada je u pitanju mršavljenje je da se redovno vežba. Možete se odlučiti za kardio vežbe u kombinaciji sa tegovima da bi veoma efikasno smršali.

Međutim, iako je vežbanje odličan način za sagorevanje viška kalorija iz ishrane i topljenje naslaga sala ,malo koja osoba sa viškom kilograma će se opredeliti za fizičku aktivnost,posebno ako je prešla tridesetu godinu.Ovo je pogrešan pristup ali sve je stvar navike.

Mršavljenje dopunama ishrane

Postoje osobe koje ne mogu da konzumiraju zdrave niskokalorijske obroke 5 puta dnevno zbog svog popunjenog rasporeda i posla.Jednostavno su prezauzete da bi pripremale hranu a u situaciji kada zbog mršavljenja nesmeju konzumirati brzu hranu i industrijski preradjenu hranu preostaju im zamenski obroci za mršavljenje.Zapamtite da preskakanje jednog obroka nije dobro jer može da dovede do prejedanja tokom sledećeg obroka ali i do usporavanja metabolizma što indirektno vodi stvaranju sala.

Da biste to izbegli, možete se odlučiti za neki proizvod koji menja obroke i podstiče mršavljenje poput Herbalife šejka Formula 1.Ovim šejkom možete zameniti dva obroka u toku dana a on sadrži samo 240 kalorija po obroku što će vam omogućiti jednostavno i efikasno mršavljenje.Metabolizam će biti na najvišem nivou a organizam će uz šejk dobiti sve neophodne nutritijente ali uz minimalno količinu kalorija.

Kako da smršam korisni saveti?

Ako želite da postignete normalnu težinu i , evo nekoliko saveta koji bi mogli biti od pomoći za vas:

Smanjite potrošnju konzerviranih,gaziranih ili prerađenih sokova i izbegavajte konzumiranje hrane poput pljeskavice, pice i raznih poslastica.
Jedite hranu polako i žvakajte je pravilno radi lakšeg varenja i da bi se izbeglo prejedanje.
Izbegavajte da jedete ispred televizora, jer nesvesno možete pojesti mnogo hrane.
Imajte pored sebe voće, tako da ga možete konzumirati u slučaju gladi.
Naučite da upravljate stresom ,najbolja relaksacija se postiže pomoću fizičkih vežbi.
Izbegavajte preskakanje obroka.
Izbegavajte konzumiranje alkoholnih pića i pušenje cigareta.

Kako da smršam?

To se može lako postići sa odlučnošću i disciplinom. Ako možete da sledite savete gore navedene onda će gubitak težine biti mnogo lakši za vas.Takođe možete da se upišete na aerobik ili u neki fitnes centar ako vam vežbanje kod kuće predstavlja problem jer u većem društvu osoba sa istim problemom sve je lakše.
Pošto ste pročitali ovaj članak sigurno je da ste sebi rekli “želim da smršam” ne dozvolite da sve ostane samo na tome.
HERBALIFE ŠEJK FORMULA 1

------
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *